Seglar på en räkmacka

Var i Göteborg i helgen och var på lördagskvällen uppe i restaurangen högst upp i Hotel Gothia Tower. Restaurangen heter Heaven 23 (23 efter antalet våningar) och vi käkade deras berömda räkmacka "king size de lux". Rekommenderas! ( http://www.gothiatowers.com/index.asp?page=main/press_rel_seglar.asp )
Utsikten var fantastisk, speciellt nu när Liseberg har all sin julbelysning tänd.

"Be careful out there"

98447-13

Efter att igår varit nära att krocka med två mörklagda cyklister kan det finnas anledning att påminna om det mest självklara, BÄR REFLEX!! Inte övertygad? Läs
http://www.ntf.se/kronoberg/default21785.asp

Mårten Gås

mårtengås

Så är vi då framme vid Mårten Gås. Inte min favorit precis, jag är väl för mycket smålänning....... Men låt inte det hindra er som tycker svartsoppa och en väl anrättad gås. Smaklig spis och trevlig helg!

"New York waiting" #2

98447-11
Såg Joachim Hedéns film "New York waiting" på DVD i helgen. Sicket sömnpiller. Det enda roliga var miljöerna man kände igen, nu när man nyss varit där!

Allhelgonahelg och en och annan eftertanke

Budapest
Allhelgonahelg och dag före röd dag, så jag tyckte bilden ovan från en kyrkogård i Budapest passade bra. Vill man läsa mer om helgen kan man gå in på:
http://www.svenskakyrkan.se/aktuellt/communicare/plats_for_eftertanke/allhelgona/om_helgen.htm
Vill man överhuvudtaget veta mer om varför vi firar olika helger så har ju utvecklingsnämnden tagit fram en broschyr som heter "Högtider" och som man kan få via utvecklingsnämndens integrationservice.