Man är ju en vinnare.......

98447-38

Att jag är en vinnare kan ni se här
http://www.bike.se/content/1675/ 
Två biljetter a` 130 kr är ju inte fel. Senast som jag vann biljetter var till Accelerator-festivalen i Malmö i somras. Och innan dess var det ju julskinkan i en tävling som  Kinnarps hade. För att nu inte tala om Lottovinsten på 22 kr i onsdags........ Ingen Drömvinst på 97 mnkr precis, men insatsen tillbaka. Nästan.

Mer om Göteborgs Motorshow hittar ni här: http://www.motorshow.se/


Tavla fotograferad med en telefon

Tavla

Det är inte utan man blir lite imponerad av teknikens landvinningar. Tavlan ovan hänger på mitt kontorsrum och är fotograferad med min mobiltelefon!! Sedan via MMS till datorn och vidare till bloggen. Ett litet experiment från min sida för att se om det funkade.

Tuppluren återupprättad

Tupplur
Tuppluren har fått sin vetenskapliga upprättelse enligt den här artikeln i Göteborgs-Posten (
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=326092 ) Nu är det ju inte hel enkelt att tupplura mitt i veckan men på helgen kan det ju aldrig vara fel med vetenskapen i ryggen...........

Råå vinter

Råå-vinter
Foto: Sören Abbesten

För ett tag sen önskade jag mig några minusgrader när det regnade och blåste som värst i mörkret. Nu har jag fått som jag vill och nu fryser jag....................!
Bilden ovan, med den bleka vintersolen, är tagen på Råå och nu längtar jag till att det ska bli sommar och varmt så man får bada. Får se om jag gnäller på att det är för varmt när vi väl kommer dit!

Sjuksängsnöje

98447-32

I sjuksängen bevittnade jag den här dvd:n som inte var så pjåkig. Filmen är regiserad av Wim Wenders och bygger på ett manus av Sam Shepard, som också spelar huvudrollen. En roll som westernskådespelare som sett bättre dagar...............!!

Back in business

Så har man då kryat på sig och är tillbaka på jobbet igen. Hoppas få information i eftermiddag om vad som sas på arbetsmarknads- och näringslivsdagarna i Sollentuna. Återkommer när jag vet mer.

En information som vi har fått är att man kan ha sitt plusjobb "vilande" upp till och med 29 dagar. Det har ju varit lite förvirrat kring detta de senaste dagarna. Med andra ord man riskerar inte sitt fortsatta plusjobb om man går in och tar ett vikariat under max 29 dagar.

Ungdomsarbetslösheten är ju också ett diskuterat ämne och en del kring det finns i den här artikeln:
http://www.e24.se/dynamiskt/nyheter/did_14545609.asp