New York waiting

New york

Nästa vecka har jag semester och då bär det av till New York. Så nu blir det inget skrivet här på bloggen på ett tag. Men i mitten på vecka 41 är jag tillbaka med nya inlägg. Sen starten av bloggen har det nu varit nästan 1700 sidvisningar, något som stimulerar mig att fortsätta skriva.

Pop, RG10 och Mexico

Pop-gruppen hade igår inbjudit RG10-folket till en lära-känna-varandra-kväll i matlagningens tecken. En synnerligen trevlig övning i "skolköket" på AcNorrehed. Maten hade mexikanskt tema och var både god och blev riklig........ Det blev god stämning runt bordet med ett antal tappra sånginsatser.

Fortsatt förkylt

Så åkte man då dit på en riktig förkylning och har varit tvungen att vara hemma från jobbet i två dagar. Jag tycker riktigt genuint illa om att vara förkyld. Imorgon, onsdag,tänker jag emellertid återgå till arbetet. Då är det dags för rond två i ledarskapsutbildningen för erfarna chefer på Odengården i Röstånga. Återkommer med rapport från de övningarna i slutet på veckan

Förkylt!

Här försöker man uppmana alla att utnyttja det vackra septembervädret på bästa sätt. Vad händer då? Jo, man blir förkyld............. Så det blir till att inleda helgen med att bädda ner sig så man slipper en karensdag på måndag! På måndag vet vi ju också vem som har vunnit valet och på så sätt får vi väl en liten fingervisning om vad som kommer att påverka Arbetscentrum de närmaste 4 åren.

Nu och lite längre fram

Helsingborgsvinter
Foto: Thomas Hansen

Passa nu på och njut av det fina septembervädret, rätt var det är kommer första snön...................... Det är väl kanske att ta i men själv tycker jag att dagar som vi har nu med svala morgnar och varmare framåt dagen är bland det bästa som finns.


Någon hann före

Åkte till stugan vid Bolmen i söndags för att bland annat plocka svamp. Men någon hann före, det var renplockat på våra ställen! Så det blev sol och bad istället. 16-17 grader var det nog i vattnet. Inte så illa med tanke på att det var den 10:e september.

What matters most!

Självbild!!

Trevlig helg alla och kom ihåg att "what matters most is how you see your self"


Mat, musik och ogräs

Helgen nalkas och det ser ut att bli en helg i matens och musikens tecken, vilket ju framgår av Helsingborgs stads hemsida http://www.helsingborg.se/templates/StandardPage.aspx?id=22796 och av Dunkers Kulturhus sida http://www.dunkerskulturhus.se/templates/StandardPage.aspx?id=20689 Kanske kan bli ett och annat besök nu när man är ledig. Annars har jag tänkt mig att gå en match med ogräset hemma i trädgården. Om det nu inte kommer regn och jag kan lägga mig på sofflocket och motionera fjärrkontrollen..................