Ny blogg!

Det här blir det sista inlägget på den här bloggen. Fortsättningsvis hittar ni mitt bloggande på 
 
http://supportchefen.blogg.se  Välkomna dit!
.

Nytt år, nya förutsättningar

image154

Så har då julen 2007 och nyårsafton "swischat" förbi och det är redan den 2/1 2008. Ovan ser ni pepparkakshuset som barn och barnbarn med förenade krafter (!) monterade ihop på julafton. Ett eminent bygge!
Julen i övrigt har gått i den goda matens tecken så det har varit nödvändigt att kompensera med motion. Motion som bland annat inneburit promenader från Råå Hamn till Gantofta och tillbaka. Råå-åns dalgång är ett fantastiskt område att promenera i. 
Om det är någon som inte fått igång sin stegräknare så har jag några exemplar till ifall det är något fel på dem, Hör av er i så fall. Annars är det bara att följa min namnes fantastiska instruktion!
Det har också blivit en hel del dvd-filmer under ledigheten, "Music and lyrics", "Darling", "Ett öga rött", "Entering and breaking" och "Kärlekens slöja". Den första var helt värdelös, den andra mycket bra, den tredje OK, den fjärde mycket bra och den sista helt OK.
Men nu är det åter arbete som gäller och förhoppningsvis ska det ganska snart klarna kring omorganisationen och chefstjänsterna.

image156
.