Direktören för det hele

image98
Såg "Direktören för det hele" på Filmstaden igår. Kul film om kontorslivet, lite som "Office space". Filmen ackompanjerades av tre töser i de nedre tonåren bakom oss som nog kommit på fel film! Ett ackompanjemang som bestod högljudda kommentarer, chipskrasande, popcornätande, läsksörplande, mobiltelfonerande.........................! Film är bäst på bio heter det, men sjutton vet. Men se gärna filmen, den kommer nog snart på DVD.
Så här skrev DN i sin recension:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2204&a=628876
'

Slut på mini-semestern, tillbaka på jobbet

image93

Så var det slut på semestern för den här gången. Vägen till Småland gick den här gången via Mjellby Konstmuseum och deras Öyvind Fahlström utställning (
http://www6.halmstad.se/mjellby/ ) Deras café var stängt för renovering just den här veckan, men det gjorde inget för några hundra meter längre bort hittade vi ett italienskt glasscafé ( http://www.riccardo.se/ ) Och ni som känner min förtjusning för glass förstår att det var inte helt fel.

Fint väder med sol, bad och tennis har det varit utom på själva midsommarafton, då regnade det hela dagen fram till på kvällen. Så det blev ingenting med det traditionsenliga firandet i Bolmsö Hembygdspark för vår del. Det blev stugvärmen istället. En värme som även tilltalade en liten groda som glatt skuttade in i hallen! Jag lyckades dock med varsam hand lotsa ut den stackarn i naturen igen.

Nu blir det jobb i två veckor och redan imorgon (25/6) blir det "allvar" för då ska konsulterna presentera sina förslag. Detta kommer att ske på Sundsgården med början 9.00.

image94
.

"Mission completed"

Helgens utmaning är nu avklarad. Efter tre rundor med släpet till återvinningen i Ljungby var uppdraget fixat. Varm blev man, så det blev även årets första dopp i Bolmen, vårt dricksvatten ni vet.......................!
.

Helgens utmaning!

image87

Helgens utmaning är att åka upp till Tannåker och ta hand om ett staket som har dragit sin sista suck. Det hade egentligen passerat bäst-före-datum för länge sen, men med hjälp av en och annan stötta har det stått upprätt. Men nu är det slut med det och nu blir det transport till Återvinningsgården i Ljungby tillsammans med ris från e.on:s senaste rensning av kraftledningsgatorna.