Sara Tavares

image78
Foto: Joke Schot


Igår var jag i Malmö på Jeriko Jazzklubb och lyssnade på portugisiskan Sara Tavares som har sina rötter på Kap Verde-öarna. Med sig hade hom fyra musikanter och sällan har jag varit med om ett sånt sväng där hela publiken sjöng och dansade med. På gränsen till karenvalkänsla!
Kolla gärna in hennes hemsida:
http://www.saratavares.com/
Se även Sydsvenskans artikel inför konserten på http://sydsvenskan.se/dygnetrunt/article237491.ece

Anti-stress-ställe

image77

Detta är mitt anti-stress-ställe! Att sitta på stentrappan till huset i Tannåker och bara blicka ut över sjön Bolmen. Bilden är tagen igår då jag var där och klippte gräset för första gången i år. Så lite arbete och motion blev det också!
.

When in Rome.............

image76

When in Rome .....eller rättare sagt när du är i Ljungby missa inte Roddys! Jag var där i söndags och fick min efterlängtade mazarin och mitt wiernerbröd. Ett ställe där det alltid är mycket folk. Smålänningar tycker om att fika!
.

Solsken istället för eld

image75

Det blev ingen valborgsmässoeld för min del. Det var för kallt!  Gav mig ut på en cykeltur på seneftermiddagen och höll på att frysa fingrarna av mig.
Istället blev det lite solsken från dvd-spelaren, närmare bestämt "Little Miss Sunshine" En dråplig berättelse om en skönhetstävling för barn och resan dit. Riktigt kul!