I sanningens spår

98447-31
I helgen om gick såg jag en bra film på DVD " I sanningens spår" (In my fathers den). Den utspelar sig på Nya Zeeland . I en recension av Daniel Johansson på Tellusfilm står det följande och jag kan bara instämma:

"Detta är en film som kombinerar vackert foto, bra rollprestationer med bra regi, musik och handling. Det är inget för den action-sugne men mer något för den som gillar en bra historia i vacker förpackning. "I sanningens spår" är en film som baserar sin idé på relationer. MacFadyen gör en bra insats även om han inte har särskilt många repliker. Han är den tystlåtne, mystiske hemvändaren som snabbt kastas in i något han inte kan förklara och likt ett pussel läggs bitarna på plats som passar in i varandra oväntat vackert."

Först helg, sen måndag

GarfieldMonday

Några timmar kvar tills det är dags att hålla helg! Det gäller att koppla av i helgen även om den nya lönen drömmer om att bli spenderad i något av våra eminenta köptempel utanför  staden.
Om ni inte kopplar av känns det kanske som på bilden när ni kommer tillbaka på måndag!

Bloggen har idag paserat 4000 sidvisningar sen starten vilket gläder mig oerhört . Det har blivit cirka 150 inlägg som jag har skrivit. Så fortsätt klicka in på bloggen då och då.
Trevlig helg!

Varför jag inte skruvar med bilar!

Gör-det-självare
Om ni läser det här kåseriet i Dagens Nyheter så förstår ni varför jag, som gillar bilar, inte skruvar med dom!
Klicka på länken:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1064&a=605149&previousRenderType=6

Vinterlängtan

Vasaparken
Foto: P Hultén

Det är inte utan att man börjar längta efter lite riktig vinter istället för +5 grader och duggregn mest varenda dag. Några minusgrader, snö och sol hade inte varit helt fel.